Wij luisteren echt naar u

Als Lifestyle Coach help ik u als u overal al bent geweest en niet wordt verder geholpen. Wij zijn er voor volwassenen, kinderen en ook voor dieren met allerlei soorten vragen. Deze lichten we hier toe.

Onze ervaringen

In de 32 jaar dat wij al actief zijn hebben we heel wat vragen en klachten succesvol behandeld. De klachten die wij het meest voor bij zien komen vindt u hieronder. Hierbij kunt u ook extra informatie vinden. Andere vragen/klachten die wij in al die jaren hebben behandeld hebben we samengevat in ‘overig’.

Kiss Syndroom

Lees meer

Burn-out

Lees meer

Sensitief

Lees meer

Trauma

Lees meer

Meningitis

Lees meer

Tunnel ervaring

Lees meer

Overig

Heeft u nog geen idee waar uw vraag of klacht vandaan komt? Dan gaan we samen met u op zoek naar de oorsprong van uw klacht. Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo snel mogelijk via de mail contact met u op.

Lees meer

Stel uw vraag

Bent u overal al geweest, wordt u niet verder geholpen of heeft u een vraag. Stel deze dan gerust, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Mail info@la-lanchs.nl
Telefoon 0544 468 814
Via uw mail nemen wij contact met u op
-->

Stel uw vraag

Bent u overal al geweest, wordt u niet verder geholpen of heeft u een vraag. Stel deze dan gerust via WhatsApp, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Mail info@la-lanchs.nl
Telefoon 0544 468 814