Hoe ziet een behandeling bij La-Lanchs eruit?

Dit is een vraag die we erg vaak krijgen, daarom gaan we daar hier verder op in. Een behandeling is namelijk niks om u zorgen over te maken.

Magnetiseren

Wij maken gebruik van de genijswijze ‘’magnetiseren’’. Herma heeft namelijk een méér dan gemiddeld vermogen om via de handen een zeer fijne "magnetische" energie op anderen over te brengen. Deze energie is niet direct te meten, maar het effect ervan is wel te ervaren. Tijdens de behandeling kan dit bijvoorbeeld gevoeld worden als een warme stroom, prikkeling, gevoelspijn en/of een gevoel van diepe rust. De behandeling zelf is een krachtige impuls voor het lichaam om zich te herstellen, en tegelijkertijd een sterke impuls voor de geest om weer in het eigen spoor te komen.

Door mijn sterk ontwikkelde gevoeligheid en intuïtie heb ik het vermogen om de medemens waar te nemen zoals deze in wezen is. Door deze inzichten te delen kan ik iemand helpen meer inzicht te geven in zichzelf, zodat ze meer zichzelf worden. Soms mondt dit uit in concrete adviezen op lichamelijk of geestelijk gebied, relaties, kinderen, of vertel hoe u, uw eigen problemen en/of fouten kunt zien.

Magnetiseren
Herma de Vries Herma de Vries

Geschikt voor wie?

De behandelingen zijn geschikt voor zowel mensen, kinderen als dieren met psychische klachten, overgevoeligheid of lichamelijke klachten.

Ook helpen wij mensen die onder zware psychische druk staan, mensen die het houvast in hun leven kwijt zijn of bezig zijn zich te heroriënteren op hun leven, studie- en schoolkeuze, mensen die weliswaar geen grote klachten of problemen hebben, maar toch het gevoel hebben niet goed te functioneren in de hun gegeven situatie en paranormaal begaafde mensen die willen leren beter met hun gave(n) om te gaan.

Mijn unieke werkwijze

U wordt uitgenodigd plaats te nemen op een stoel. Ik hou mijn handen boven uw hoofd, om de signalen uit onze “ computer” op te vangen. Uw lichaam geeft weer waar haar blokkades zitten. Hieruit zal ik verschillende beelde waarnemen en hier bij u naar vragen om te weten te komen of ik in de juiste richting zit.

Tijdens de behandeling wordt gedurende ongeveer 20 á 30 minuten via mijn handen een bepaald soort energie op u overgedragen. Daarnaast worden spanningen, die zich in uw lichaam hebben vastgezet, losgemaakt en geneutraliseerd. Ook kan het dat ik uw lichaam aanraak, omdat ik in de spieren en/of in de zenuwbanen blokkades kan voelen. En deze door kleine impulsen los maak, hierdoor komt er een betere doorstroming in uw lichaam.

Ter afsluiting van de behandeling strijk ik soms nog enkele keren met mijn handen op enige afstand van boven naar beneden langs uw gehele lichaam . Dit laatste wordt ook wel "afstrijken" genoemd.

Herma de Vries Herma de Vries
Behandeling

Wat merkt u?

Sommige mensen hebben hele duidelijke ervaringen tijdens de behandeling zelf. Anderen merken er nauwelijks iets van. Soms zult u de ene keer veel ervaren en de andere keer juist weer heel weinig. Enerzijds hangt dit af van uw toestand op dat moment anderzijds hangt dit ook af van uw persoonlijke gevoeligheid en ontvankelijkheid in het algemeen. Voor het uiteindelijke effect is het echter niet van belang of u tijdens de behandelingen nu juist wel of juist niet veel ervaart.Reactie op de behandeling

Meestal zult u zich na een behandeling prettig en ontspannen voelen. Toch is het ook mogelijk dat u zich enige tijd juist onrustig voelt of lichamelijke klachten ervaart (bijv. hoofdpijn of een bepaald gevoel van vermoeidheid). De oorzaak hiervan is dat er tijdens een behandeling lichamelijke spanning kan worden losgemaakt. En soms kan er enige tijd over heen gaan voordat deze spanning door het lichaam helemaal is verwerkt en afgevoerd.

Hoe vaak behandelen?

De frequentie van behandelen is uiteraard afhankelijk van de ernst en de aard van de problemen. Meestal varieert de optimale frequentie tussen de 2 à 4 weken. Bij veel kortere tussenpozen bestaat de kans dat er teveel spanning ineens los komt, waardoor een onevenwichtige situatie ontstaat. Bij te lange tussenpozen moet het proces als het ware steeds opnieuw worden opgebouwd, waardoor de behandelingen veel minder efficiënt worden. Vaak zult u dit zelf ook wel aanvoelen, wat de beste frequentie is.Moet ik erin geloven?

De meeste mensen die aan een paranormale behandeling beginnen, zijn door familie of bekenden ertoe aangespoord, maar hebben er zelf geen enkele ervaring mee. Vaak is er dan ook sprake van twijfel of zoiets “eenvoudigs” wel zou kunnen helpen. Ondanks deze instelling blijven resultaten niet uit. Het is dus niet nodig om al bij voorbaat een groot geloof in de therapie te hebben.

Herma de Vries Herma de Vries

Soorten behandeling

Tijdens onze behandeling gebruiken we verschillende technieken. Bij elke cliënt zullen wij kijken welke techniek het meeste resultaat zal opleveren, om deze vervolgens succesvol te gaan toepassen.

Pijl

Vorige

Pijl

Volgende

Lifestyle E-motion

Lees meer

Celzouten

Lees meer

Bach-bloesem

Lees meer

Chakra's

Lees meer

Voedingslijst

Lees meer

Soorten behandeling

Tijdens onze behandeling gebruiken we verschillende technieken. Bij elke cliënt zullen wij kijken welke techniek het meeste resultaat zal opleveren, om deze vervolgens succesvol te gaan toepassen.

Pijl

Vorige

Pijl

Volgende

Lifestyle E-motion

Lees meer

Celzouten

Lees meer

Bach-bloesem

Lees meer

Chakra's

Lees meer

Voedingslijst

Lees meer