Behandel methodes

Tijdens de sessies in onze praktijk gebruiken wij verschillende behandelmethodes die we per client persoonlijk afstemmen. We kiezen dus de methode die het beste bij uw vraag past. Over onze methodes lees je hier.

Herma de Vries

Lifestyle E-motion

In de huidige tijd gaat men graag op zoek naar vernieuwende mogelijkheden. Met onze Lifestyle. E-motion vinden wij samen coachstyle die helemaal bij u past.

Tijdens een gezamenlijke wandeling door de natuur zal uw lichaam en geest tot rust komen. Dit is een zeer effectieve behandelmethode voor bijvoorbeeld burn-out, stress en rouwverwerking.

Bach-bloesem

Dr. Edward Bach vertelt dat we niet ziek worden van bacteriën, virussen of andere ziektekiemen, maar dat dit komt doordat we niet altijd op de goede manier leven, niet op de juiste wijze denken en voelen. Vanuit de tijd van Samuel Hahnemann met zijn homeopathie en Dr. Heinrich Schüßler met zijn mineralen, kijken we ook zo naar het lichaam. Het gevolg daarvan is dat we met ons lichaam ziek worden. Dr. Bach leert ons dat we pas echt gezond kunnen zijn, wanneer we heel veel van onszelf en van andere mensen kunnen houden. De bloesems helpen mensen blij en gelukkig te worden. Daarom geven we bij feesten vaak bloemen aan mensen, maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals ziekte, begrafenissen en afscheid nemen.

Via een spirituele test vanuit de energie van het lichaam en de signalen vanuit de aura en het energieveld wat om ons mensen heen hangt krijg ik informatie door. Met deze informatie wordt er bekeken welke bloesems bij Uw lichaam passen, welke eigenschappen de overhand hebben en/of welke tekorten u hebt. Ik werk met 3 verschillende Bachbloesems. Al naar gelang wat door de test naar voren komt en welke informatie ik door krijg van uit de spirituele test, wordt de Bachbloesems remedies aan u voorgesteld, met de daarbij horende informatie.

Bach-bloesem
Celzouten

Celzouten

Celzouttherapie is een eenvoudig toepasbare therapie die zeer geschikt is voor zowel jong als oud. Deze therapie ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De celzouten kunnen tegelijkertijd zonder problemen met medicijnen (zowel regulier als homeopathisch) worden toegepast omdat de biochemie volgens dr. Schüßler het lichaam slechts van lichaamseigen minerale stoffen voorziet. Deze celzouten komen van nature voor in de cellen. Het lichaam zal de aangeboden celzouten daar inzetten waar behoefte is. Ze werken ondersteund en helpen het lichaam weer in beweging te brengen.

De werking van de celzouten is het meest optimaal als er een persoonlijk afgestemde samenstelling wordt gebruikt. Het gebruik van celzouten kan verschillende reacties teweeg brengen. Soms voelt men zich direct veel beter door het gebruik ervan. Maar het kan ook voorkomen dat u zich eerst moe gaat voelen of dat uw lichaam gaat reageren. Dit is een positief teken. Uw lichaam komt in beweging.

De voedingslijst

De voedingslijst wordt uitgetest op een foto van U. Omdat dit mij veel tijd en energie kost, test ik deze lijst niet uit waar U bij bent, maar apart op een ander tijdstip.

De lijst bestaat uit voedingsmiddelen die in hoofdstukken onderverdeeld is.

Bijvoorbeeld vlees, deze is weer onderverdeeld in rund, die is onder verdeeld in gehakt, worst rosbief enz. Dit gebeurt met varkensvlees enz. Zo heb je ook zuivelproducten; melk, melkproducten, yoghurt etc., welke ook weer onderverdeeld is.

Natuurlijk ook granen, brood, koekjes maar ook toegevoegde kleurstoffen, suikers, E-stoffen enz.

De voedingslijst bestaat uit meerdere soorten voedingsmiddelen. Maar ook combinaties, zo kunt misschien de combinatie aardappels en peulvruchten met vlees niet verdragen of bijvoorbeeld kip in combinatie met groente, of moet u in combinatie met zuivel oppassen.

De voedingslijst
Chakra’s

Chakra’s

In alle dimensies vormen de chakra’s een poort of draaikolk een belangrijk concentratiepunt van georganiseerde levensenergie.

Elke draaikolk is een soort poort waardoor de verschillende dimensies van het bestaan met elkaar worden verbonden. Door middel van deze poorten hebben we toegang tot alles wat we wensen te onderzoeken. Het lichaam is een voertuig van het bewustzijn. Hoe kunnen wij onze lichaam, geest en ziel nog beter op elkaar afstemmen en gebruiken. En ons bewustzijn verruimen. Ons bewustzijn zonder systeem zou een heel tijdrovende aangelegenheid kunnen zijn. De hersenen zijn tot een oneindig aantal denkprocessen in staat en het bewustzijn kent veel meer uitingsvormen dan de aantallen boeken in een bibliotheek. Er bestaan dan ook geen juiste of onjuiste systemen, maar alleen systemen die wel of niet aan onze persoonlijke behoeften beantwoorden. Systeem is gebaseerd op een aantal terugkerende patronen van talloze patronen die van uit onze voorvaderen zijn beschreven en steeds overgegoten worden naar de mensen, familie. Er is een “spreekwoord” die zegt: het zit in onze genen. Denkbeelden in de geest beïnvloeden de structuur en het gedrag van het lichaam en de mens.

Onze ervaringen

Wij hebben ervaring met allerlei soorten klachten. Hiernaast vindt u een aantal klachten waarbij La-Lanchs zou kunnen helpen. Daarnaast ga ik graag met u op zoek waar uw klacht vandaan komt.

Pijl

Vorige

Pijl

Volgende

Kiss Syndroom

Lees meer

Burn-out

Lees meer

Sensitief

Lees meer

Trauma

Lees meer

Onze ervaringen

Wij hebben ervaring met allerlei soorten klachten. Hiernaast vindt u een aantal klachten waarbij La-Lanchs zou kunnen helpen. Daarnaast ga ik graag met u op zoek waar uw klacht vandaan komt.

Pijl

Vorige

Pijl

Volgende

Kiss Syndroom

Lees meer

Burn-out

Lees meer

Sensitief

Lees meer

Trauma

Lees meer