La Lanchs Herma de Vries Paragnost.
Wat kan ik.
Behandelwijze.
Lezingen.
Kiss Syndroom.
New Age-PDD-NOS.
Lichamelijke klachten.
Burnout.
Trauma's.
Tunnelervaring.
Celzouten.
Bach Bloesem.
Voedingslijst.
Chakra's.
Aardstralen & Wateraders.
Reacties.
Contact.
Gastenboek.
Abonneren op de nieuwsbrief
La Lanchs

Digitale Tijdperk

Nu is het blijkbaar voor mijn Begeleider Mister M. de tijd, dat ik mee ga met het digitale tijdperk.

Ik had meerdere keren foto’s gemaakt en ik dacht wel eens, hé wat moet ik hier nu mee. Maar ik kan nu zeggen dat ik afgelopen maart, mijn eerste digitale lezing heb mogen geven, met foto’s en boodschappen van Gene-Zijde erbij. Het leuke hiervan is dus dat de foto’s en boodschappen kloppen met gebeurtenissen, namen en datums. Het is elke keer heerlijk dat ik op deze manier mensen kan helpen, dat ze wat te horen krijgen van Gene-Zijde. En dat er een leven na de dood is. En dat Mister M. zegt dat de tijd zal leren of er meer van dergelijke avonden komen.

Zo had ik ook afgelopen maart iemand in de praktijk en deze meneer W. vertelde over iemand van vroeger die hij had gekend. En zomaar zonder aanleiding kwam er een foto in mijn beeld, ik werd er persoonlijk emotioneel van. Ik zei tegen meneer W., een zekere Jan wil u wat geven. Als u even wacht loop ik naar boven en kom terug met een foto. Het grappige van het verhaal was dat ik meneer W. de foto geef, hij die foto bekijkt en zegt; Hee, wat hier op de foto staat, zou de overleden man ook gezegd hebben en kijk wat hier onder op de fles staat, Hendrik, hij werd altijd Henk genoemd.
Meneer W. was zeer verrast dat dit ook via Gene-Zijde kon gebeuren en dat je op deze manier ook nog een cadeautje van Gene-Zijde kon krijgen voor de fijne jaren samen.