La Lanchs Herma de Vries Paragnost.
Wat kan ik.
Behandelwijze.
Lezingen.
Kiss Syndroom.
New Age-PDD-NOS.
Lichamelijke klachten.
Burnout.
Trauma's.
Tunnelervaring.
Celzouten.
Bach Bloesem.
Voedingslijst.
Chakra's.
Aardstralen & Wateraders.
Reacties.
Contact.
Gastenboek.
Abonneren op de nieuwsbrief
La Lanchs
La Lanchs Herma de Vries Paragnost.
Wat kan ik.
Behandelwijze.
Lezingen.
Kiss Syndroom.
New Age-PDD-NOS.
Lichamelijke klachten.
Burnout.
Trauma's.
Tunnelervaring.
Celzouten.
Bach Bloesem.
Voedingslijst.
Chakra's.
Aardstralen & Wateraders.
Reacties.
Contact.
Gastenboek.
Bachbloesem Therapie

Dr. Edward Bach vertelt dat we niet ziek worden van bacteriën, virussen of andere ziektekiemen, maar dat dit komt doordat we niet altijd op de goede manier leven, niet op de juiste wijze denken en voelen. Vanuit de tijd van Samuel Hahnemann met zijn homeopathie en Dr. Heinrich Schüßler met zijn mineralen, kijken we ook zo naar het lichaam. Het gevolg daarvan is dat we met ons lichaam ziek worden. Dr. Bach leert ons dat we pas echt gezond kunnen zijn, wanneer we heel veel van onszelf en van andere mensen kunnen houden. De bloesems helpen mensen blij en gelukkig te worden. Daarom geven we bij feesten vaak bloemen aan mensen, maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals ziekte, begrafenissen en afscheid nemen. De Bachbloesems die het natuurlijke, zelfherstellende vermogen van de mens stimuleert en versterkt. Dat wil zeggen: je lichaam heeft een vermogen om zichzelf te herstellen, na een griep word je vanzelf weer beter omdat je rust houdt. Als je ziek bent dan is dat zelfherstellende vermogen een beetje ontregeld. En door hulp van de Bachbloesems komt het lichaam en geest van de mens weer een beetje in balans. De bloesems werken niet zoals andere medicijnen tegen pijn en verdriet, maar zorgen ervoor dat je sterker en weer blij wordt.


Hoe ga ik te werk

Ik doe dit anders, via een spirituele test vanuit de energie van het lichaam, en de signalen vanuit de aura en het energieveld wat om ons mensen heen hangt krijg ik informatie door. Met deze informatie wordt er bekeken welke bloesems bij Uw lichaam passen, welke eigenschappen de overhand hebben en/of welke tekorten U hebt. Ik werk met 3 verschillende Bachbloesems. Al naar gelang wat door de test naar voren komt en welke informatie ik door krijg van uit de spirituele test, wordt de Bachbloesems remedies aan U voorgesteld, met de daarbij horende informatie. Ik werk niet zoals onderstaand uitleg hoe andere therapeuten wel zouden werken. Het gaat om de eigenschappen van de energie uitstraling die Uw lichaam aan geeft en niet van uit een denkpatroon of tekortkomingen van uzelf of Uw kind.  De bloesems zorgen ervoor dat alle goede eigenschappen van de mensen sterker en krachtiger worden, zodat ze zelf in staat zijn de minder mooie eigenschappen om te bouwen tot die mooie. Zo word U en/of Uw kind steeds meer een sterker en blijer kind, puber, man of vrouw en hoef je minder “ziek” te voelen, geestelijk wordt U sterker, U merkt dat anders omgaat met de tegenslagen, de gevoelens rond om Uw leven kunt U beter aan.


Sommige therapeuten verdelen de Bachbloesems in zeven groepen

1. Als je bang bent, helpen de bloesems dat je weer moedig en dapper wordt.
2. Als je onzeker bent, zorgen ze ervoor dat je vertrouwen en zekerheid toenemen.
3. Als je onvoldoende interesse in het leven hebt, helpen ze om weer belangstelling voor je leven te krijgen en weer mee te doen.
4. Ben je eenzaam, dan zorgen ze ervoor dat je ontdekt op welke manier je met andere mensen contact kunt leggen.
5. Ben je overgevoelig voor van alles en nog wat, dan helpen ze dat je beter gaat begrijpen hoe dat komt en dat je jezelf kunt beschermen door van alle dingen, planten, dieren en mensen te houden.
6. Wanneer je, je wanhopig en moedeloos voelt, geven de bloesems je weer de vreugde voor het leven terug en het geloof, dat ook jij blij mag zijn, doordat je jezelf goed leert kennen.
7. Wanneer je overbezorgd voor anderen bent, helpen ze je leren dat je met rust, begrip en verdraagzaamheid veel beter voor die ander kunt zorgen.
het per ongeluk aanraken van het pipetje met je tong. Bij mij krijg je een overzicht mee hoe U moet begingen en hoeveel, wanneer, en hoe lang voor dat het opnieuw moet worden uitgetest en e.v.t. een nieuwe aanvullende remedie. Houd de druppels eventjes in je mond, onder de tong, voor je ze doorslikt. Een flesje met remedies is op maat gesneden. Wat voor U, op dit moment goed, hoeft dat niet voor een ander te zijn. Als je het idee hebt dat de remedies niet zoveel (meer) voor je doen, dan kan het zijn dat er in je gemoedstoestand veranderingen zijn opgetreden waardoor je een ander flesje nodig hebt. Of er bij naast nodig hebt. Zorg dat u voor de Bach-remedies circa 6 weken later een afspraak hebt staan. Maar bij mij staat dit altijd in je overzicht, die je erbij hebt gekregen. Zoals wat doet de Bachbloesems met jouw en hoe moet je deze gebruiken. Denk je eraan een affirmatie te maken? Het is een handig geheugensteuntje als je deze altijd herhaalt als je remedies inneemt. Sommige mensen dragen het remedieflesje in hun broekzak. Ze zeggen dat ze dan de positieve energie van de remedies voelen. Daar is geen enkel bezwaar tegen. Ter conservering bevat de inhoud van een remedie een zéér minimale hoeveelheid alcohol, en het bevat ingestraald water.


Niet doen!

Bewaar een flesje met een remedie niet in de zon. Bewaar het flesje ook niet naast "stralingsbronnen" zoals bv. de computer, andere machine,  keukenmachine, badkamer, warmtebronnen, auto enz.
Laat nooit een voorgeschreven reguliere medicatie op eigen initiatief achterwege! Overleg altijd met je allopathische arts, voordat je besluit minder of geen medicatie meer in te nemen. Altijd de behandelende arts en/of specialist inlichten over het feit dat je remedies gebruikt. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld een psycholoog en andere hulpverleners.


Verhaal van een cliënte

De jongens zijn 1 januari 2008 begonnen met de Bach therapie. D.w.z. begonnen met ruiken. Morgen krijgen ze voor de eerste keer de druppels. Ik ben erg benieuwd. Had op Google al gezocht naar Bach-remedies. Er was een hele mooie, duidelijke site. Daarop staat vermeld waarvoor de bloesems staan, maar ook andersom de kenmerken waarvoor je de bloesems kunt gebruiken. Het is vergelijkbaar met wat bij jou in het boek stond. Zoals ik bij jou al vertelde schrok ik nogal van wat er geschreven stond. Ik ben dan toch geneigd om te denken dat wij als ouders misschien iets verkeerd hebben gedaan, maar zoals jij het hebt uitgelegd is het een heel proces van zelfs al tijdens de zwangerschappen, geboren worden en hoe ze in het leven komen te staan door mensen om ons heen. Wij hopen in ieder geval dat ze er baat bij hebben en dat het voor hun niet te verwarrend wordt, of gaat dat allemaal heel geleidelijk, dat veranderingsproces. Misschien kun je ons daar nog over informeren. Verder is het gebruik van de druppels helemaal duidelijk.
We houden je hoe dan ook op de hoogte.
Zodra ik je meer kan vertellen, mag je deze informatie wel gebruiken voor je drieluik.

Groetjes Yvonne

Tovermiddelen

Bachbloesems zijn geen tovermiddelen, ze ondersteunen. Verwacht geen wonderen binnen een paar dagen. Gedrags- en/of gemoedsveranderingen hebben tijd nodig.


Voorschriften

Neem de voorschriften van mij serieus, begin niet op je eigen houtje te veranderen. Als U het niet meer vertrouwd neem dan contact via een mail of bel me op. Raak de pipet niet met je handen of tong aan. Als het flesje troebel zou worden, dan is het bedorven. De oorzaak daarvan is meestal