La Lanchs Herma de Vries Paragnost.
Wat kan ik.
Behandelwijze.
Lezingen.
Kiss Syndroom.
New Age-PDD-NOS.
Lichamelijke klachten.
Burnout.
Trauma's.
Tunnelervaring.
Celzouten.
Bach Bloesem.
Voedingslijst.
Chakra's.
Aardstralen & Wateraders.
Reacties.
Contact.
Gastenboek.
Abonneren op de nieuwsbrief
La Lanchs

Zieke woningen maken zieke mensen
Het is dus van groot belang deze zones te vermijden. Vroeger volgden heel wat straatjes de wateraders zodat woningen er niet opgebouwd werden.
Veel oude woningen en hoeves werden volgens een patroon gebouwd zodat de aardstraalzones uit de slaapvertrekken of stallingen werden gemeden. Tegenwoordig worden hele gebieden verkaveld voor woningbouw met alle gevolgen van dien.
Door de alsmaar duurder wordende bouwgrondprijzen (waardoor de bouwpercelen kleiner worden) en de steeds strengere stedenbouwkundige reglementeringen (waardoor afstand van straat, en woning buren, wordt vastgelegd) is het quasi onmogelijk geworden in tegenstelling tot vroeger om die aardstraalzones uit de woning te mijden.
Heel wat mensen zijn zich heden ten dage ook niet meer bewust van de gevaren. Bij het verbouwen van oude woningen worden onbewust soms ernstige fouten gemaakt door de herindeling van de woning. Bij bouwgrond wordt bij voorkeur het terrein vooraf
uitgependeld, zodat een ideale indeling van woon- en slaapruimte kan worden nagestreefd eventueel in samenwerking met de architect
Volgende pagina
Wat te doen?
Daarom heeft Herma in de jaren 90 met een aantal magnetiseurs, de hoofden bij elkaar gestoken om te zoeken naar een middel dat zowel gemakkelijk te dragen als te gebruiken is. Door een aantal experimenten hebben zij ontdekt, dat koperen plaatjes daarbij als beste uit de bus komen..
Er worden vele verhalen verteld wat iemand kan doen in hun huis/ bedrijf en/of boerderij. Dat is nu het moeilijkste van het hele verhaal.
Snap van elkaar dat iedereen “hun verhaal” hebben over wat het beste middel is tegen aardstralen en waterarders.
Wij zeggen wel altijd ga voor uzelf na, hebben alle andere middelen nut voor u gehad bent u van uw kwaal af?
Want ons lichaam functioneert met een spanning van ca. 0.1 volt. Maar de spanningen in ons zenuwstelsel kunnen vele malen te hoog zijn en zullen dan ons lichaam ontregelen.
Evenals bij het blootstellen aan radioactieve straling geldt hier: hoe sterker het veld en hoe langduriger eraan blootgesteld, hoe meer onze fijn afgestemde lichaamsfuncties zullen worden ontregeld.
Aangezien dergelijke velden niet-biologisch van oorsprong zijn kan ons lichaam deze niet verwerken en/of neutraliseren, met als te lezen vele gevolgen kunnen hebben. En u maar denken dat deze erbij horen, kwalen en ziektebeelden sluipen langzaam in ons lichaam we zullen in eerste instantie niet eraan denken. Die gebeurt pas als men het ziektebeeld zien.


Vergeet niet dat er ook mensen zijn die niet gevoelig zijn voor negatieve velden en geen of weinig klachten hebben. Het is natuurlijk altijd zo, dat je niet weet of je er last van hebt of niet. Daarom zijn deze plaatjes zeer geschikt om te gebruiken of te dragen. Door de eivorm die ze hebben, kan van alle kanten negatieve energie naar binnen stromen en maar aan een kant eruit gaan. Het maakt dus niet veel uit hoe je het plaatje draagt.   

Bed
Alleen als je deze plaatjes gaat gebruiken in bed heb je er twee nodig. De punt graag naar beneden of opzij leggen, zodat de negatieve stralen niet in of door u hoofd gaan. Of laat ze zo liggen als wij de plaatjes bij u thuis hebben aan gegeven.
Let op dat er niet een onder het hoofd komt te liggen. Want dit is uw computer, u kunt negatieve stralingen krijgen daarmee raakt alles van slag. Legt ze zo in bed dat de één op de hoogte van de schouderbladeren en de andere ongeveer bij de knieën liggen.

Schoon maken!
Ze zijn gemakkelijk in het gebruik doordat ze kunnen worden gepoetst met koperpoets, af te spoelen met water en droog te maken. Daarna kunnen ze weer gebruikt worden.
De eerste keer schoonmaken liefst al na ongeveer een week. Daarna na ongeveer twee weken, maak ze op de zelfde manier weer schoon. Dan kan er rustig  een periode tussen zitten van vier weken tot twee maanden afhankelijk van terugkerende klachten of donkere vlekken op de plaatjes. Wij raden altijd aan: schrijf even de tijd op in uw agenda, op dat u het niet vergeet.
Wel oppassen dat ze niet in de wasmachine terechtkomen. Want als ze erg beschadigd of krom zijn, leiden ze de straling niet meer goed af.